INCREDIBIL!!! Intră să vezi cea mai noua pereche din showbizz! Guță cu Mădălina – Beyonce

WOW! Incredibil, dar adevarat. La doar o zi de la lansarea celui mai nou videoclip, “K fetele” Beyonce de Romania, a dat lovitura. Nu oricum, ci cu cea mai noua cucerire.

Daca va intrebati cine e norocosul, cu siguranta nu v-ati inchipui ca e chiar Regele manelelor, Nicolae Guță.

Zilele trecute, paparazzii l-au surprins pe “regele manelelor” la un spital din zona Mihai Bravu. Surprinzator, Guta nu era insotit nici de Narcisa, nici de vreo alta iubita oficiala sau neoficiala de-a sa, ci de o colega de breasla destul de cunoscuta in tagma fanilor genului de muzica lautareasa.

Este vorba de Madalina, o bomba sexy cu numele de scena “Beyonce de Romania”, care a devenit mai cunoscuta in bransa dupa ce a fost surprinsa in aceeasi camera de hotel cu Jean de la Craiova.

Guta cu cea mai noua cucerire - Beyonce de Romania

Guta cu cea mai noua cucerire – Beyonce de Romania

Solista, care canta mai mult pentru romanii din diaspora, este recunoscuta ca o devoratoare de manelisti, prin lumea artistilor de profil speculandu-se ca ar fi avut mai multe “colaborari” de-a lungul timpului si cu alti artisti precum Florin Salam sau Adi Minune.

Imaginile cu Guta si Madalina sunt mai mult decat sugestive. Avand ceva probleme de sanatate, de natura gastro-enterologica, “Regele” a mers la un spital pentru un control amanuntit, insotit de sexoasa roscata. Din gesturile celor doi si din faptul ca fata l-a insotit la spital, lucru pe care il face de regula o persoana foarte apropiata, se vede clar ca relatia celor doi este mai mult decat serioasa.Nicolae Guta o tine pe tanara de mana, aceasta pare foarte afectuoasa, iar in momentul in care cei doi se despart, se saruta nu o data, ci de trei ori, ca doi amorezi infocati!

Vezi AICI imagini in exclusivitate cu cei doi sarutandu-se .

Sursa WOWbiz

Vezi mai jos cel mai nou videoclip a lui Beyonce.

 

Lăsaţi un comentariu

Adăugaţi comentarii mai jos, sau trackback de pe site-ul dvs.. Puteţi de asemeni subscrie la aceste comentarii via RSS.

Adresa dvs. de e-mail nu va fi sharată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *