Poze SENZATIONALE cu noua IUBITA a lui SALAM !

Ceea ce multi dintre iubitorii manelelor si fanii lui Florin Salam credeau ca nu se va intampla prea curand, iata ca s-a intamplat.

CLICK informeaza ca renumitul manelist a fost surprins in ipostaze mai mult decat amicale cu Cristina Manea, asistenta in cadrul emisiunii Un Show Pacatos, de pe Antena 1.

Sarut pasional intre Salam si Cristina Manea

Sarut pasional intre Salam si Cristina Manea FOTO: CLICK

Cei doi se pare ca s-au sorbit din priviri pe parcursul intregii nopti in care Salam si-a serbat ziua de nastere. Chiar daca au trecut mai bine de 3 ani de la moartea Stefaniei, Salam a evitat sa apara in compania verunei alte domnisoare, tocmai din respect si dragoste pentru fosta sa sotie. Desi in continuare nu doreste sa aiba o relatie la vedere, se pare ca manelistul nu duce deloc lipsa de frumuseti. Gurile rele vorbesc ca acesta are cate o amanta aproape in orice loc ar canta. Cu toate astea, se pare ca una dintre acestea i-ar fi pus capac, acesta fiind si motivul pentru care la petrecerea data cu ocazia implinirii a 33 de ani, Salam a stat nedezlipit de frumoasa Cristina.

Salam in preajma blondei FOTO: CLICK

Contactat, manelistul a avut o reactie foarte agresiva la adresa blondei spunand ca el nu umbla decat cu curve si cu “pornoiste” si ca blonda ar fi una dintre acestea, noteaza CLICK.

Luata prin surprindere, blonda a ezitat intai de toate sa dea un raspuns, urmand ca mai apoi sa declare ca Salam e doar o cunostinta foarte veche si ca muzica lui nu este nicidecum pe placul ei, completeaza CLICK.

Ce le rezerva viitorul, vom vedea.

Deveniti abonati FARAnrPRODUCTION cu un singur CLICK.

Aboneaza-te acum pentru cele mai tari noutati in manele.

One Comment

  • 29 octombrie 2013 | Permalink | Răspunde

    e viata lu i si mai ales k este barbat dar sva daca ar fi in locu lui asta e o dovada de iubire si respect fata de fanicasi de copii

Lăsaţi un comentariu

Adăugaţi comentarii mai jos, sau trackback de pe site-ul dvs.. Puteţi de asemeni subscrie la aceste comentarii via RSS.

Adresa dvs. de e-mail nu va fi sharată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *