Claudia rupe tot cu noul album

“Ce frumoasa e dragostea” este numele ultimului album semnat Claudia. Fanii artistei pot fi in sfarsit fericiti, dupa o asteptare care cu siguranta li s-a parut mare. Albumul pe care il asteapta de atata vreme a aparut in sfarsit, in exclusivitate pe contul oficial de Youtube al cantaretei.

Albumul produs de  NEKMUSIC contine 10 piese, multe dintre ele anuntandu-se a fi hituri inca de pe acum. Nici de pe acest album nu lipsesc colaborarile de senzatie cu care Claudia si-a obisnuit deja fanii. Duetul care deja a devenit celebru in Romania, cel dintre Claudia si Florin Salam nu putea lipsi nici de pe acest album. Piesa “Ce frumoasa e dragostea”, care da si numele  albumului,  pare sa sune cel putin la fel de bine ca si deja celebrele hituri Ma uit la tine ca la soare” sau “Ce bine ne sta impreuna, melodii cu care Claudia si Salam au spart topurile si care au adunat milioane de vizualizari pe Youtube.

Pe album fanii artistei se mai pot bucura si de alte colaborari, precum cea cu Nicolae Guta, cu care Claudia a realizat de aceasta data 2 piese, dar si cu alti artisti precum Play AJ, Asu & Ticy sau Alessio.

“Toate piesele de pe noul album sunt foarte bune si cred ca toate vor prinde la fel de bine, insa cred ca cel mai repede fanii Claudiei vor indragi piese precum cea cu Salam sau cea cu Play Aj. Si piesa “Esti vagabond” pe care Claudia o canta singura cred ca va fi in curand in topuri, pentru  ca suna excelent”, a declarat NEK, producatorul albumului si managerul artistei pentru FaraNR.ro

Albumul contine urmatoarele piese, pe care vi le prezentam in exclusivitate in format audio:

Claudia & Florin Salam – Ce frumoasa e dragostea

Claudia & Nicolae Guta – Cine-i vinovat

Claudia & Nicolae Guta – Hai sa facem un pariu

Claudia & Asu & Ticy – Zalele

Claudia & Play AJ – Iti las numarul meu pe mess

Claudia & Alessio – Of dor

Claudia – Viata de vagabond

Claudia – Doare sau nu

Claudia – Nu ma bate vantule

Claudia – Baietas
Lăsaţi un comentariu

Adăugaţi comentarii mai jos, sau trackback de pe site-ul dvs.. Puteţi de asemeni subscrie la aceste comentarii via RSS.

Adresa dvs. de e-mail nu va fi sharată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *